Dansk information

Scan-Mirror er et terapispejl som er specielt udviklet til spejlbehandling. Størrelse og materialevalg er valgt med største omhug, så der er maksimal sikkerhed i forhold til patienten.

Størrelsen er 40 x 50 cm, og giver mulighed for at personen kan arbejde både horisontalt og vertikalt i en bevægebane fra bordplade til skulderhøjde. Materialet er brudsikkert, og har ingen skarpe kanter.

 

Spejlbehandling er en relativ ny behandlingsmetode indenfor rehabilitering. Der er allerede nu en del forskning og denne forskning viser gode resultater når et spejl anvendes. Det drejer sig om rehabilitering både indenfor neurologi og håndterapi.

 

Spejlet er en del af behandlingen ved fantomsmerter, nerveskader, CRPS og andre diagnoser. Spejlet er desuden en del af de behandlingsmodaliteter som en terapeut anvender, og må derfor ikke betragtes som et redskab som alene helbreder en sygdom/skade. Det er vigtigt, at det er en trænet og veluddannet terapeut som anvender spejlet som en del af de metoder som indgår i en samlet behandling.

 

Spejlet fremstilles i Danmark og sælges via www.kcpedersen.dk, i Sverige via Catell, Finland via Villa Manus, Tyskland via AFH, eller i USA via www.danmicglobal.com

Læs mere om spejlbehandling på: http://www.håndterapi.dk/spejlbehandliing.htm

Se øvelsesforslag

 

 

Forskellige måder at montere fødderne på. Fødderne er aftagelige og kan flyttes rund så spejlbilledet bliver optimalt for patienten.